Ny sajt!
Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efterBakterier i många charkprodukter |
Skrivet av Joaquim Homrighausen |
Tisdag, 14 Oktober 2008 12:33 |
Nästan sex av tio skivade charkprodukter i matbutikerna i Västra Götaland innehåller för mycket bakterier. Rostbiff och kokt skinka är de enskilda varor som oftast hanterats fel. Hållbarhetstiderna är för långa. Det visar en omfattande granskning av butikspackade charkprodukter som genomförts i Västra Götalands län. Livsmedelsinspektörer i 20 kommuner har besökt 90 butiker och tagit 153 prover i charkdiskarna. 59 procent av proverna fick en mikrobiologisk anmärkning. Källa: ATL.NU, 2008-10-13
|
Svepet
- Tyskland förbjuder GMO-majs
- ”Livsmedelsverket mörkar att du blir fet av frukt”
- Nyttiga ägg
- Debatt diskuterar KRAV-märkt mat
- Inget smör i smördegen
- Barnens mat sämre än föräldrarnas
- Coop ska sälja Karamellkungen
- Dubbelmoral i fiskdisken
- Mer frukt och godis i våra korgar
- Natamycin används fortfarande i ost
Populärt
Andra länkar:
Fler länkar: