Tisdag, 3 Februari 2009 00:00 |
Butiker som säljer fisk har ökat utbudet av miljöbra produkter men har samtidigt inte slopat de miljösämre alternativen. Det visar en butiksundersökning som Naturskyddsföreningen genomfört.
|
Läs mer...
|
Onsdag, 21 Januari 2009 00:00 |
Mindre sprit men mer vin och frukt. Svensken köper mer färsk frukt än någonsin, men lägger fortfarande mer pengar på godis. Det visar SCB:s årsbok som kom ut idag. |
Läs mer...
|
|
Torsdag, 15 Januari 2009 00:00 |
"Hög och jämn kvalitet har alltid varit den viktigaste ingrediensen i alla Findusprodukter och våra höga kvalitetskrav är en trygghet för konsumenterna." Enligt Findus själva alltså. Detta måste vara anledningen till att de envisas med att tillsätta glutamat i sina produkter! Stuvad glutamat, någon?
|
Läs mer...
|
Onsdag, 17 December 2008 00:00 |
Ännu en produkt i Scans "friluft- och vildmarksserie" lanseras. Dessa produkter skall helst förtäras vid en lägereld, alternativt av de som vill uppleva naturen och lägerelden i sitt kök. Den här gången är det Delifalukorven som får sig ett uppsving i form av Jägarfalukorven. Men hur var det med det kokta köttet? Eller var det rökt?
|
Läs mer...
|
Tisdag, 16 December 2008 00:00 |
Fortsättningen på "Den Hemlige Kocken". Mats-Eric Nilsson berättar om det du (inte) vill veta om livsmedel och livsmedelsproducenter. Ett "matnyttigt" kompendium för dig som vill ha bättre koll på vad du stoppar i dig, eller väljer att inte stoppa i dig.
|
Läs mer...
|
|
|
|
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 Nästa > Slut >>
|
Sida 3 av 7 |